33 éves lettél, mint fiad, Jézus

463411611 PORTRAIT BUST HANDS IN THE AIR JOY FOOTBALL CHAMPIONS LEAGUE Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring during the first-leg round of 16 UEFA Champions League football match Bayer 04 Leverkusen vs Paris Saint-Ger
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic celebrates scoring during the first-leg round of 16 UEFA Champions League football match Bayer 04 Leverkusen vs Paris Saint-Germain (PSG) in Leverkusen, western Germany on February 18, 2014. AFP PHOTO / PATRIK STOLLARZ
Vágólapra másolva!
Csak és kizárólag a hatalmas Zlatan Ibrahimoviccsal fordulhat elő, hogy az ellenfelektől is kap születésnapi ajándékot. A svéd pénteken ünnepelte 33. születésnapját, a Toulouse pedig egy jópofa kis csomaggal és egy kedves levéllel lepte meg a PSG sztárját. 

A svéd sztárhoz eljuttatott dobozban volt két Toulouse-mez, hátukon Ibra két gyermekének nevével, egy konzolhoz való játék (Call of Duty – biztosan az agresszivitás levezetésére), és egy kenőcs, amivel a játékos saroksérülésének gyógyulását kívánta elősegíteni az előzékeny klub. A Toulouse egy videót is publikált a közösségi csatornán, ami alatt végig a hipnotikus Ibrahimovic-szám szólt.

Az ajándékhoz csatolt levél erősen kezd, „fiadhoz, Jézushoz hasonlóan 33 éves lettél”, majd a klub megköszöni Zlatannak, hogy elhozta Franciaországba a ZlatanManiát, majd az utóiratban megjegyzi, hogy reméli, a februári PSG-Toulouse meccsen emlékezni fog a klub kedvességére.

A szülinapos ünnepel Forrás: AFP/Patrik Stollarz

Íme a levél franciául, a PSG hivatalos Twitter-csatornáján köszönte meg a figyelmességet.