Berlusconi elintézte, hogy Torres kezdő legyen

504225387
AC Milan's Spanish forward Fernando Torres (L) fights for the ball with Empoli's midfielder Mirko Valdifiori during the Italian Serie A football match Empoli vs AC Milan on September 23, 2014 at the Stadio Carlo Castellani in Empoli. AFP PHOTO / ANDREAS SOLARO
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Silvio Berlusconi elintézte, hogy Fernando Torres kezdő legyen a Milanban szerda este.

A hétközi fordulóban a Milan a Cagliari vendége lesz, és Pippo Inzaghi csapatának győznie kell, ha ott akkor maradni a dobogóért harcolók között. A Milan vasárnap este hazai pályán 1-1-et játszott a Fiorentinával, és a csapat középcsatár nélkül állt fel: a két szélen Stephan El Shaarawy és Honda Kejszuke játszott, középen pedig Jeremy Menez.

Fernando Torres érkezése előtt ez a felállás bevált a Milannál, a Lazio elleni 3-1 vagy a Parma elleni 5-4 alkalmával is hatékony volt ez a formáció, de Berlusconinak a La Gazzetta dello Sport nevű lap szerint nem tetszett, amit a Fiorentina ellen látott.

Az elnök a meccs szünetében jelezte Inzaghinak, hogy kéne egy vérbeli csatár a csapatba, de Torres végül csak a 80. percben szállt be, éppen Menez helyére. A rövid idő alatt labdába is alig ért a spanyol csatár, akinek így is sikerült felkerülnie a videomegosztókra egy olyan ollózással, amelyből bedobás lett.

A Gazzetta dello Sport azt írja, Berlusconi nyomására Torres szerdán valószínűleg kezdő lesz a Cagliari ellen, meglátjuk, sikerül-e megszereznie második gólját az olasz élvonalban.