Vágólapra másolva!
Átadták a labdarúgó OTP Bank Ligában újonc Dunaújváros Pase stadionjának villanyvilágítását. Szerdán este megtartották a próbaüzemet, melynek során mindent rendben találtak a szakemberek, így csütörtökön lezajlott a műszaki átadás is, nyilatkozta Sztanó Miklós ügyvezető.

A sportvezető hozzátette: a magyar szövetség illetékesei 15 órakor szemrevételezik a stadiont, így a villanyvilágítást is, s amennyiben mindent rendben találnak, akkor akár már a következő fordulóban, jövő pénteken hazai pályán fogadhatja a csapat a Szombathelyi Haladást.

A klub honlapja szerint a világítás kiépítését követően is folytatódik a stadion felújítási programja, amelyben szerepel a gyepszőnyeg cseréje, a pálya vízelvezetésének megoldása, a székek cseréje és az eredményjelző beépítése.

"Várható egy újabb, 2,6 milliárdos támogatás, melyet Magyarország kormánya két-három héten belül tárgyalni fog" - olvasható a honlapon.

Az élvonalbeli bajnokságban egyedüliként nyeretlen Dunaújváros jelenleg az utolsó helyen áll, de meccsei döntő többségét idegenben játszotta.