Vágólapra másolva!
Az egyik legnagyobb olasz napilap, a római Corriere Dello Sport vezércikkben foglalkozik azzal, hogy a Juventus mindenképp eladná talán leginkább piacképes játékosát, Arturo Vidalt. 

"Viszlát, Vidal, Helló, Mata!" - ezzel a szalagcímmel jelent meg a lap, amely a vonatkozó cikkben három lehetséges vevőt jelöl meg: még mindig képben van a Manchester United, mellettük a Real Madrid és a Borussia Dortmund szállt be a versenybe.

Forrás: Origo

A fordulat már csak azért is érdekes, mert a nyári átigazolási piacon is nagy volt az érdeklődés a játékos iránt, de végülk a Juventus nem tudott megegyezni senkivel.

A változást talán Arturo Vidal és a klub viszonyának megváltozásában kell keresni: a Juventus a napokban rekordnagyságú büntetéssel sújtotta, és azt is meglebegtette, hogy ha nem változtat a viselkedésén, könnyen a kapun kívül találhatja magát.

Az olasz napilap azt is hozzáteszi, hogy a Juventus vezetőse egy Vidaltól teljesen eltérő adottságú játákost hozna a helyére, mégpedig a spanyol válogatott Juan Matát a Manchester Unitedből.