Vágólapra másolva!
A rendőrség keresi azt az autót, amelynek vezetője vasárnap este halálos balesetet okozott a Pécs és Szigetvár közötti úton. A balesetben egy ember meghalt, a Fradi volt futsaljátékosát, Huszty Dánielt pedig azóta is az intenzív osztályon ápolják.

Felhívást tett közzé a pécsi rendőrkapitányság a vasárnap Szigetvár közelében történt baleset lehetséges okozójának megtalálása érdekében.

Az ismeretlen személy autójával Szigetvár irányába tartott, amikor egy busz előzésébe kezdett, majd amikor visszasorolt a busz elé, a vele szemben jövő Opellel kis híján karambolozott. Az Opel vezetője az ütközést elkerülendő elrántotta a kormányt, felhajtott az útpadkára, majd az árokba zuhant, és egy fának ütközött.

A balesetben megsérült Huszty Dánielt, az FTC futsalcsapatának volt játékosát újra kellett éleszteni. Az autóban utazók közül ketten nem szenvedtek komolyabb sérülést, a negyedik utast - aki az Origo információi szerint a szintén futballista a sofőr rokona - azonban meghalt.

Aki szemtanúja volt a balesetnek, a pécsi rendőrkapitányságon tehet bejelentést. A rendőrség közleménye szerint az adott pillanatban a helyszínen autózók közül legalább egy ilyen autós kell, hogy legyen, mégpedig egy sötét színű Ford Fiesta sofőrje.