Asprilla belevág az óvszerbizniszbe

Faustino Asprilla, foci
COLOMBIA, Medellín : Colombian football player Faustino Asprilla (R) jokes with the Colombian model Claudia Perlwitz during Asprilla's farewell match at the Atanasio Girardot stadium in Medellin, Antioquia department, Colombia on July 4, 2009. Asprilla had a long football career, playing in numerous European and South American clubs. AFP PHOTO/Raul ARBOLEDA
Vágólapra másolva!
Egy futballakadémia, illetve egy lovarda megalapítása után újabb üzletbe fogott Faustino Asprilla, az egykori 57-szeres kolumbiai válogatott futballista saját márkájú óvszerrel próbál betörni a piacra.

A Parma és a Newcastle egykori csatára a saját magáról Tino névre keresztelt márkát Kínában gyártja, és a tervek szerint eleinte csak Kolumbiában terjeszti.

"Azt hiszem, ez egy nagyon jó ötlet. Remélhetőleg tudok indítani egy kampányt, a fő szándékom az, hogy az embereket az egészséges szexuális szokásokra ösztönözzem” - nyilatkozta a kolumbiai La FM rádiónak.

Asprilla öt éve játszotta a búcsúmérkőzését Forrás: AFP/Raul Arboleda

Az óvszerek több méretben és különböző ízben készülnek. „Ha engem kérdeznek, én a guava ízűt ajánlom. Gyermekkoromban volt egy fa a kertünkben, az íze és aromája kellemes emlékekkel tölt el” - tette hozzá.

Asprilla 2009-ben vonult vissza, azóta pedig saját vállalkozásaival foglalkozik. Tavaly egy olasz pornócég filmszerepet ajánlott neki, de visszautasította.