Vágólapra másolva!
A Puskás Akadémia a hajrában született öngólnak köszönhetően egy pontot otthon tartott a Pécs ellen a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Eredmény, OTP Bank Liga, 2. forduló:
Puskás Akadémia - PMFC-Matias 2-2 (1-1)
Felcsút, 400 néző
v.: Solymosi
Puskás Akadémia: Hajdúch - Szélesi, Vaszicsku, Tamás, Gohér (Spandler, 65.) - Denkovic, Czvitkovics, Szakály D. (Tischler, 63.), Tóth II B., Makrai (Sallai R., 70.) – Lencse
PMFC: Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl - Kővári, Horváth A., Szatmári L. (Causic, 87.), Márkvárt, Heffler N. - Pölöskey P. (Uzoma, 84.)
gól: Lencse (7., 11-esből), Causic (87., öngól), illetve Márkvárt (37.), Kővári (62.)
sárga lap: Vaszicsku (81.), Spandler (90.), illetve Gőcze (6.)

A hazai csapat nagyon gyorsan büntetőhöz jutott, Lencse gólja után azonban a Pécs lendületesebb játékra kapcsolt, és Márkvárt szerencsés góljával egyenlített.

A fordulás után mindkét együttes előtt adódtak gólszerzési lehetőségek, a vezetést a vendégek szerezték meg Kővári bombagóljával, s ezután nemcsak tartották az eredményt, hanem még támadásokra is futotta az erejükből.

A hajrában aztán a frissen becserélt Causic vette el az ünneplés lehetőségét a Pécstől, egy szöglet után ugyanis első labdaérintésből saját kapujába fejelt, beállítva a 2-2-es végeredményt.