Vágólapra másolva!
A külföldön légióskodó magyar labdarúgók felemás napon vannak túl, Vanczák Vilmos győztes gólt szerzett Sionban, Király Gábor azonban hiába fogott meg egy tizenegyest, a Ricardo Moniz irányította 1860 München otthon is belefutott egy 3-0-s vereségbe.

A nap nyertese egyértelműen Vanczák Vilmos volt, a svájci bajnokság 5. fordulójában a Sion a magyar válogatott védő 55. percben szerzett góljával verte a Vaduz együttesét.

Nyert a Lech Poznan is, amely Lovrencsics Gergővel a kezdőcsapatban a Lechia Gdansk otthonában győzött 2-1-re, a magyar válogatott szélsőt a 74. percben cserélték le, amikor csapata még 1-0-s vesztésre állt.

A Dinamo Moszkva 1-0-s előnyről kapott ki 2-1-re a Szpartaktól, a hazaiak egyetlen találata Dzsudzsák Balázs bal oldali beadását követően született a 3. percben.

Az 1860 München a Bundesliga másodosztályában a Kaiserslauterntől elszenvedett 3-2-es idegenbeli vereség után ezúttal hazai pályán kapott ki, Ricardo Moniz csapatát az újonc RB Leipzig úgy verte 3-0-ra, hogy Király Gábor egy büntetőt is kivédett. A győztes vendégeknél Kalmár Zsolt nem került be a keretbe.