Vágólapra másolva!
A Pécs 1-1-es döntetlent ért el a Szombathelyi Haladás vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának második vasárnapi mérkőzésén, így továbbra is nyeretlen.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Szombathelyi Haladás - PMFC-Matias 1-1 (0-0)
Szombathely, 2500 néző, v.: Vad II.
Szombathelyi Haladás: Rózsa - Jagodics (Városi, a szünetben), Dvorschák, Devecseri, Katona M. - Medgyes (Schimmer, a szünetben), Jancsó, Nagy O., Szakály A. (Iszlai, 67.), Halmosi - Gaál
PMFC-Matias: Gőcze - Nagy J., Balogh B., Romic, Mohl (Kővári, a szünetben) - Horváth A., Márkvárt, Szatmári L., Uzoma, Heffler N. (Rácz, 77.) - Pölöskey (Frőhlich, 67.)
gól: Halmosi (63.), illetve Heffler N. (76.)
sárga lap: Dvorschák (23.), Halmosi (25.), Schimmer (75.), Iszlai (79.), illetve Romic (21.), Horváth A. (27.), Balogh B. (40.), Heffler N. (44.), Nagy J. (90.)

Az első félidőben jó futball helyett kemény belépőket láthatott a közönség, a kapuk csak elvétve forogtak veszélyben, ellenben hat sárga lapot mutatott fel a játékvezető szabálytalanságok és reklamálások miatt. A folytatásban már nagyobb szerepet kapott a futball, egyre több ígéretes akciót vezetett mindkét csapat.

A vezetést a Haladás szerezte meg egy szabadrúgást követően Halmosi révén. Ettől kezdve a Pécs átvette az irányítást és a nyomás helyzetekben is megnyilvánult, sőt, kisvártatva az egyenlítés is megszületett. Ezt követően is lendületben maradt a vendégcsapat, a hajrában több lehetősége is volt, hogy megszerezze a győzelmet, de ezeket elszalasztotta, így be kellett érnie egy ponttal.