Vágólapra másolva!
Thomas Doll szerint a Ferencváros le van maradva a felkészülésben. A Fradi edzője arról is beszélt a Győr elleni idegenbeli siker után, hogy az NB I-es rangadón nem a jobb csapat nyert.

"Az a véleményem, hogy ma nem a jobb csapat győzött. Úgy látom, hogy az első félidőben aránylag jól vívtuk meg a párharcokat. A megfelelő pillanatban rúgtunk egy gólt, de így is kevés helyzetünk akadt az első negyvenöt perc során" - értékelte az FTC Győr elleni, idegenbeli 1-0-s sikerét Thomas Doll.

"Az a problémánk jelenleg, hogy a felkészülésben egy picit le vagyunk maradva. Sok olyan játékosunk van, akinek az erőnléti állapota nem megfelelő, ezért nézett ki ma például így a második félidő. A Győr nagyon jó munkát végzett, nagyon sok erőt, lendületet vitt bele a játékba. Sok lehetőségük, ziccerük volt, megérdemelték volna a hazaiak, hogy rúgjanak egy gólt. Az erőnléti lemaradás miatt döntöttünk az ötvédős felállás mellett, mert a játékosaim még nem rendelkeznek azokkal a tapasztalatokkal, ami véleményem szerint szükséges. Most hátul nyugalmat akartunk" - folytatta a Fradi.hu-nak adott nyilatkozatát a német szakvezető. Hozzátette: két-három hét múlva jobb lesz a csapat támadójátéka, addig azonban "így kell megnyernünk a meccseket".