Vágólapra másolva!
Most kiderül, érdemes-e a Celtic a sorstól kapott váratlan ajándékra, és tényleg olyan jó-e idegenben a Lille. Jön a BL-selejtezők utolsó fordulója, a Porto-Lille meccset élő streamen is követheti az Origón!

Öt visszavágót rendeznek kedden a Bajnokok Ligájában, a főtáblára jutásért. Mindegyik párharc nyílt, mert bár az első meccseken három döntetlen mellett született két idegenbeli győzelem, mindkettő csak egygólos volt.

A legérdekesebb talán a Porto-Lille mérkőzés lesz. Az utóbbi években elég masszív csapatot felépítő franciák otthon 1-0-ra elbukták az odavágót, de Julen Lopetegui, a Porto vezetőedzője az UEFA honlapja szerint azt mondta, egyáltalán nem számít könnyű meccsre, mert a Lille idegenben kimondottan jól szerepel, erős ellenfelekkel szemben is.

René Girard, a Lille vezetőedzője annyit mondott, tisztában van vele, hogy a francia csapatok mostanában nem brillíroznak a nemzetközi kupákban, de megvan az önbizalmuk ahhoz, hogy továbbjussanak. De "ehhez nem lesz elég 50 százalékot hozni, az biztos" - tette hozzá.

A Celtic egy hete 1-1-et játszott Mariborban, a visszavágónak pedig egy, a bajnokságban az Invernesstől elszenvedett 1-0-s vereséggel fut neki, de az új edző, Ronny Deila kijelentette, nem lesz gond, a játákosok összeszedik magukat a meccsre. Az biztos, hogy nagy blama lenne, ha a skót bajnok a lengyel Legiától ajándékba kapott újabb lehetőséggel nem tudna élni, és kiesne.

A Porto-Lille meccsről akkor sem marad le, ha sokan tolonganak a képernyő előtt a kocsmában, vagy ha épp a kezdő sípszó előtt romlik el a tévéje: egy regisztráció és a 330 forintos "meccsjegy" kifizetése után számítógépen vagy akár mobilon is láthatja a Sport TV közvetítését. További részletek itt!

Bajnokok Ligája-selejtező
3. forduló, első mérkőzések:
Zenit (orosz)-Standard Liege (belga) 18 óra (az első meccsen: 1-0)
APOEL (ciprusi)-Aalborg (dán) 20.45 (az első meccsen: 1-1)
BATE Boriszov (fehérorosz)-Slovan Bratislava (szlovák) 20.45 (az első meccsen: 1-1)
Porto (portugál)-Lille (francia) 20.45 (az első meccsen: 1-0)
Celtic (skót)-Maribor (szlovén) 20.45 (az első meccsen: 1-1)
A másik öt párharc visszavágóját szerdán rendezik.