Michael Jackson megbüntette a Fulhamet

Mohamed Al-Fayed, Fulham, foci
UNITED KINGDOM, London : Fulham's Egyptian owner Mohamed Al-Fayed is seen before the English Premier League football match between Fulham and Newcastle United at Craven Cottage in London, England on January 21, 2012. AFP PHOTO/GLYN KIRK
Vágólapra másolva!
Nagy árat fizetett a Fulham labdarúgócsapatának új tulajdonosa, Shahid Khan, amiért visszaadta a stadionnál emelt Michael Jackson-szobrot, állítja az egykori klubtulajdonos, Mohamed Al Fayed. Szerinte a szoborral a szerencse is elhagyta a klubot.

A Fulham egykori tulajdonosa, Mohamed Al Fayed azt mondta, ő tudja, miért esett ki 14 év után az angol élvonalból a futballcsapat. Az üzletember szerint a klub még mindig a Premier League-ben szerepelne, ha a pakisztáni-amerikai milliárdos, Shahid Khan nem dönt úgy tavaly novemberben, hogy eltávolítja Michael Jackson popsztár szobrát a Craven Cottage-ról.

Al-Fayed nem adja vissza a szerencseszobrot Forrás: AFP/Glyn Kirk

"Ez a szobor maga volt a báj, és eltávolításával a szerencse is elpártolt a klub mellől. Amikor Khan megkért, vigyem el, azt mondtam neki, hogy megőrült. De most megfizetett érte, mert a klub kiesett az élvonalból. Már hívott, hogy szeretné visszakapni Michaelt, de nemet mondtam neki” - nyilatkozta Al Fayed, aki egy manchesteri múzeumnak ajándékozta az alkotást.