Vágólapra másolva!
A Blikk információ szerint a Ferencváros labdarúgócsapata a spanyol Atlético Madriddal és az angol Chelsea-vel is egyeztet arról, hogy augusztus elején valamelyikük ellen stadionavató mérkőzést játszhasson.

A 22 ezer férőhelyes új létesítményt a tervek szerint hamarosan átadják, az augusztusi gálamérkőzésre azonban még nincs aláírt szerződés és az FTC sem jelentette még be hivatalosan, melyik együttes lesz a vetélytárs.

A Blikk úgy tudja, a Fradi tárgyalt a Bajnokok Ligája-fináléjában szereplő Atlético, illetve a BL-elődöntőben éppen a madridiakkal szemben elbukó Chelsea fellépéséről is.

Ifjabb Laczkó Mihály menedzser a lapnak elmondta, tíz éve az akkor BL-résztvevő Betis 300 ezer euróért, mostani árfolyamon számolva körülbelül 91 millió forintért jött volna. "Azt gondolom, hogy ma minimum 1 millió eurót, azaz nagyjából 303 millió forintot kell fizetni, ha egy sztárcsapatot Magyarországon szeretnénk látni, ám a szponzorok támogatásából, a jegybevételből és a televíziós közvetítésből befolyó összegből ez megtérül" - nyilatkozta Laczkó.