Vágólapra másolva!
A pécsi döntetlent követően Pakson sem nyert a Videoton labdarúgócsapata. Az NB I 19. fordulójának vasárnap esti zárómérkőzésén elért 2-2-es eredmény azt jelenti, hogy a hazaiak tizenkettő, a vendégek öt összecsapás óta nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 19. forduló:
MVM Paks - Videoton FC 2-2 (1-1)
Paks, 2000 néző
v.: Fábián
Paks: Csernyánszki - Heffler T., Horváth G., Éger (Fiola, 69.), Szabó J. - Bartha, Windecker, Kecskés, Tóth B. (Kiss T., 83.), Délczeg (Lázok, 71.) - Simon A.
Videoton: Calatayud - Brachi, Caneira, Vinícius, Mamadu - Gyurcsó (Oliveira, 86.), Vítor Gomes, Haraszti (Alvarez, 72.), Sándor Gy., Nildo (Nikolics, 60.) - Zé Luis
gól: Heffler T. (35.), Caneira (49., öngól), illetve Haraszti (22.), Nikolics (78.)
sárga lap: Bartha (62.), Horváth G. (74.), Lázok (90.), illetve Vinícius (8.), Caneira (33.), Haraszti (58.), Mamadu (73.)

Paksi helyzettel indult a meccs, aztán fokozatosan átvette az irányítást a Videoton, de vezetéséhez Csernyánszki kapus hatalmas hibájára is szükség volt. A paksiak aztán egy rendkívül szép szabadrúgásgóllal egyenlítettek.

A folytatásban Caneira öngóljával már a hazaiaknál volt az előny. Ezt követően a székesfehérváriak támadtak többet, s erőfeszítéseiket siker is koronázta, a csereként beállt Nikolics egyenlített. A hajrában inkább a paksiak előtt adódtak lehetőségek, de Calatayud védéseinek köszönhetően már nem változott az eredmény.