Vágólapra másolva!
A Soproni FAC női focicsapatát irányító edző ellen zaklatás miatt nyomoznak. Másfél éven belül ez a második eset, hogy H. Antalnak szembe kell néznie a vádakkal.

Először 2012 augusztusában jelentették fel az edzőt, egyik játékosa szülei azt állították, a férfi nemi erőszakot követett el 16 esztendős lányukon. A tréner akkor tagadta mindezt, a hatóság bizonyíték hiányában lezárta az ügyet. Most zaklatás miatt nyomoznak a férfi ellen - írja a Blikk.hu

A gyanúba került férfi állítólag molesztálta egyik játékosát, illetve félreérthetetlen szöveges üzeneteket küldött neki. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság eljárása még a bizonyítás szakaszánál jár.

A Velvet.hu részletekről is beszámolt: a tréner állítólag a hétfői edzésen hívta félre a lányt, hogy beszéljenek a sérüléséről, de a mellét és a fenekét fogdosta. Később telefonon kérte, menjen be hozzá, de "szép bugyi legyen rajta."

"Ez a férfi 15 évig a barátom volt! Felháborító az eset, bűnhődnie kell. Ezt az embert nem szabad többé gyerekek közelébe engedni" – mondta a Blikknek az édesapa. A feljelentett H. Antal még ügyvédjén keresztül sem akart reagálni a vádakra.

"Remélem, hogy most elkapják ezt az embert, és talán újravizsgálják a mi ügyünket is" - reagált az eseményekre Cziráki Attila. 2012-ben ő tett feljelentést a lánya megerőszakolása miatt. .