Vágólapra másolva!
Miután az Olasz Kupából kiejtette, az Udinese a bajnokságban is legyőzte az AC Milant. Az élvezetes meccsen a Milan nem a Juve elleni nagyszerű játékot mutatta, de így is szerezhetett volna egy pontot. Antonio Di Natale másképp gondolta. 

Serie A, 27. forduló
Udinese - Milan 1-0
gól:
Di Natale (67.)

A néhány hete kinevezett Clarence Seedorf egészen jól összekapta a Milant, és az udinei kupakiesés után elindult felfelé a csapatával, de a Juventus elleni hazai zakó után most már zsinórban két vereségnél tart, miután a Milan 1-0-ra kikapott Udinében a Serie A 27. fordulójában.

Seedorf Milanja múlt hétig csak Nápolyban kapott ki (ott ki lehet), és a Juventus elleni vereséget sem feltétlenül érdemelte meg, hiszen játékban néhol még a címvédő fölé is nőtt. A kapu előtt impotens Milan végül 2-0-ra kapott ki a San Siróban, az Udinese elleni meccsen viszont nem csak a helyzetek kihasználásával volt gond, hanem nagyjából mindennel.

Seedorf ott volt, Balotelli nem Forrás: AFP

A Milan keveset mutatott a Friuliban, a játékában nyoma sem volt annak a szervezett, elszánt játéknak, amit a Juventus ellen villantott. A mérkőzés nem volt unalmas, a Milannak és az Udinesének is bőven voltak helyzetei, végül egy szép kontra végén Antonio Di Natale (ki más…?) lőtte be a hazaiak győztes gólját. A Milan maradt a 10. helyen, és egyre távolabb kerül a nemzetközi kupaszereplés lehetőségétől.

A nap másik meccsén:
Catania - Cagliari 1-1 (0-0)

vasárnap játsszák:
Juventus - Fiorentina 12.30
Bologna - Sassuolo 15.00
Chievo - Genoa 15.00
Internazionale - Torino 15.00
Lazio - Atalanta 15.00
Parma - Verona 15.00
Sampdoria - Livorno 15.00
Napoli - AS Roma 20.45