Vágólapra másolva!
A Betfred nevű angol fogadóiroda visszafizeti az összes tétet, amit a Manchester United bajnoki címére tettek fel a fogadók. A Dirty Tackle blog úgy tudja, a fogadóiroda csaknem 200,000 fontot bukik a nagylelkű gesztuson. 

Fred Done, a cég fanatikus Manchester United-szurkoló tulajdonosa azt mondja, azért fizeti vissza a téteket, mert a „United kirabolja a szurkolókat”. Az angol bajnoki címvédő klub rettenetes formában van, mióta David Moyes átvette a csapat irányítását, múlt hétvégén hazai pályán döngölte bele a gyepbe az ősi rivális Liverpool, és a héten jó eséllyel a Bajnokok Ligájától is búcsúzik (0-2-ről kezdenek szerdán a görög Olimpiakosz ellen).

„A klub hűséges szurkolói megérdemlik, hogy esélyük legyen megnyerni a United győzelmére kötött fogadást. De ebben a szezonban a csapat haszontalan, reménytelen és értelmetlen játékot játszik” – nyilatkozta a Manchester Evening News-nak Done, aki nem először bukik komoly összeget a fogadóirodáján. 1998-ban azzal bukott el félmillió fontot, hogy túl korán kezdte el kifizetni a Manchester United bajnoki címére tett fogadásokat, amikor a Unitednek 12 pont előnye volt az Arsenallal szemben, de végül a londoniaké lett az első hely.

Done hozzátette, a United annyira esélytelen, hogy kirabolja a rá fogadó szurkolókat, és szerinte zsákutcába került a csapat. „Már Manchesterben sem mi vagyunk az első számú csapat, és ettől megszakad a szívem” – mondta Done.