Vágólapra másolva!
A Bolton Wanderers kapuját hosszú idő után újra Bogdán Ádám védte. A magyar kapusnak a saját bevallása szerint jól ment a játék, pedig az angol másodosztályú klub hazai pályán 2-0-s vezetésről pontot veszített a Bournemouth ellen.

"Ma újra a kezdőben kaptam helyet, remekül ment a védés. Már 2-0-ra is vezettünk, de nem sikerült megtartani az előnyünket, így sajnos a vége 2-2-es döntetlen lett. Örülök, hogy kapuba állhattam, de azért szebb lett volna egy győzelemmel visszatérni" - írta a saját Facebook-oldalán Bogdán Ádám.

A magyar válogatott kapus legutóbb tavaly október 19-én szerepelt a Boltonban, utána sokáig sérüléssel bajlódott, majd a csapat edzője, a skót Dougie Freeman azt mondta, hogy nem tervezi Andrew Lonergan lecserélését a kapuban.

Aztán szombaton mégiscsak Bogdán kapott bizalmat, a 26 éves játékos nemrég ért vissza Boltonba a válogatott beleki edzőtáborából, ahol arról is nyilatkozott, hogy keményen dolgozik azért, hogy visszakerüljön a Wanderers-kapuba.

A Bolton tavaly december 26-én nyert utoljára bajnokit - akkor a Barnsleyt verte idegenben 1-0-ra -, azóta négy vereség és két döntetlen a csapat mérlege.

A tavalyelőtt még a Premier League-ben szereplő Bolton nagy bajban van, hiszen 29 pontjával csak 19. a tabellán, s ha a Charlton megnyeri a következő meccsét, akkor a Wanderers mindössze három pontra lesz a kiesőzónától.