Vágólapra másolva!
Az Arsenal és a Manchester United nem tudott egymásnak gólt lőni a Premier League-ben, a Bayern München gálázott a Német Kupában, a Napoli pedig kiütötte a Romát az Olasz kupában.

Az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szerdai játéknapján a viharos időjárás miatt elhalasztották a Manchester City-Sunderland és az Everton-Crystal Palace mérkőzéseket. Lejátszották viszont a forduló rangadóját, az Arsenal-Manchester United találkozót, amelyen nem született gól. A Tottenham azonban a duplázó Emmanuel Adebayor vezérletével 4-0-ra kiütötte idegenben a Newcastle Unitedet, míg a Liverpool Gerrard 91. percben értékesített büntetőjével tudott nyerni a sereghajtó Fulham vendégeként.

Az eredmények:
Arsenal - Manchester United 0-0
Newcastle United - Tottenham Hotspur 0-4 (0-1)
Fulham - Liverpool 2-3 (1-1)
Stoke City - Swansea City 1-1 (1-0)

Az Olasz Kupában a Napoli hazai pályán 3-0-ra kiütötte a Romát, így 5-3-s összesítéssel bejutott a fináléba, ahol a Fiorentinával játszik.

Olasz Kupa, elődöntő, visszavágó:
Napoli - Roma 3-0 (1-0)
Továbbjutott a Napoli, 5-3-as összesítéssel.

A címvédő Bayern München rendkívül magabiztosan, 5-0-ra nyert a Hamburg vendégeként a labdarúgó Német Kupa szerda esti negyeddöntőjében. A bajor sztárcsapatban a horvát válogatott Mario Mandzukic három gólt lőtt.

Eredmény, Német Kupa, negyeddöntő:
Hamburger SV - Bayern München 0-5 (0-2)
Bayer Leverkusen - 1. FC Kaiserslautern (II. osztályú) 0-1 (0-0, 0-0) - hosszabbítás után
1899 Hoffenheim - VfL Wolfsburg 2-3 (1-2)