Vágólapra másolva!
Véget vetve a találgatásoknak Cristiano Ronaldo egyértelművé tette, hogy ott lesz a FIFA hétfő zürichi gáláján.

"Megyek a gálára, a téma le van zárva, nem akarok többet beszélni róla" - idézte Ronaldót az Insidespanishfootball.com. "Nem tudom, hármunk közül ki érdemli meg jobban az elsőséget, Messi, Ribéry vagy én. Én teszem a dolgom a legjobb tudásom szerint, ahogy mindig is tettem. Ha megnyerem az Aranylabdát, az óriási lesz, ha nem, akkor is megy tovább az élet."

Az Aranylabda győztesét kihirdető eseményen azért volt kérdéses a portugál klasszis szereplése, mert Sepp Blatter egyik nyilatkozata miatt megromlott a viszonya a FIFA elnökével. A vezető ugyanis Oxfordon egy egyetemistáknak tartott előadáson kifigurázta őt, és nyíltan állást foglalt Messi mellett.

Az AS korábban úgy értesült, Ronaldo nem bocsátotta meg a beszólást, és ki akarja húzni magát a személyes megjelenés alól. A játékos maga is úgy fogalmazott, hogy vagy Madridban vagy Madeirán vagy Zürichben lesz a gála idején. A lap szerint a Real Madrid ezután megpróbált nyomást gyakorolni rá, hogy tegye félre a sértettségét, és utazzon el.