Huszti leállította Pintér könyörgését

Huszti Szabolcs, Hannover
Hanover's Szabolcs Huszti (L) celebrates his 0-1 goal during the German Bundesliga match between Hamburger SV and Hannover 96 at Imtech Arena in Hamburg, Germany, 24 November 2013. Photo: PETER STEFFEN (ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.)
Vágólapra másolva!
A magyar fociválogatott élére decemberben kinevezett Pintér Attilának nem sikerült rábeszélnie Huszti Szabolcsot a visszatérésre, de nem mondott le róla.

A szakember a válogatott telki kétnapos összetartása után közölte, többféle játékrendszert szeretne begyakoroltatni csapatával.

Kiemelte, a 32 fős keretbe a játékosok motiváltan érkeztek. Újságírói kérdésre elmondta, néhány nappal kinevezését követően beszélt Huszti Szabolccsal, s a Hannover légiósa kijelentette, nem kíván többet a magyar válogatottban szerepelni. "Elmondta, hogy nála ez nem kapitánykérdés, és ne könyörögjenek neki, mint egy másik játékosnak, akit most nem szeretnék megnevezni. Én még nem mondtam le róla, mindent meg fogok tenni, de határozott a döntése." - mondta Pintér.

A válogatott februárban Törökországban edzőtáborozik, több légiós már jelezte, hogy négy-öt napra csatlakozni tud majd az együtteshez. Pintér bízik benne, hogy további külföldön játszó futballistákat is elenged majd a klubja, olyan országokból, ahol még nem kezdődött el a bajnokság.