Vágólapra másolva!
A sérülése után duplával visszatérő Lionel Messi valószínűleg nem lesz kezdő a szombat esti Atlético Madrid-Barcelona spanyol rangadón.

Lionel Messi a Getafe elleni kupameccsen majdnem két hónapos kihagyás után játszott ismét a Barcelonában, és csereként beállva két gólt szerezve tette emlékezetessé a visszatérését. A Barcelona szombat este a vele azonos pontszámmal álló Atlético Madrid otthonában lép pályára, és könnyen lehet, hogy Messi ismét csak a kispadon kezd.

"Messi remek állapotban van, és fenomenális volt a Getafe ellen, de hosszú idő után játszott újra, és egyelőre kérdéses, hogy végig bírna-e egy meccset. Közvetlenül a találkozó előtt döntöm majd el, hogy ott lesz-e a kezdőben, és a megérzéseimre hagyatkozom majd, mert, ha ilyenkor a játékost kérdezném meg, úgyis azt mondaná, hogy jó állapotban van, és tud játszani" - nyilatkozta Gerardo Martino, a Barcelona edzője.

A klubnál első idényét töltő argentin tréner azt is hozzátette, ha a rangadóra nem az idény felénél, hanem egy későbbi szakaszban kerülne sor, akkor valószínűleg megkockáztatná Messi játékát. A Barca ügyeiben általában jólértesültnek számító Mundo Deportivo nevű lap sem tette a kezdőbe Messit, az újság az Alexis Sánchez, Fabregas, Pedro hármast jósolta a támadósorba.

A várható kezdőcsapatok a Mundo Deportivo szerint:
Atlético: Courtois - Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis - Arda Turan, Gabi, Tiago, Koke - Diego Costa, Villa.
Barcelona: Víctor Valdés - Daniel Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis Sánchez, Fabregas, Pedro.