Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázst és Németh Krisztiánt sem engedi el klubja a magyar labdarúgó-válogatott szerdán kezdődő, egyhetes, törökországi edzőtáborába - írja a Nemzeti Sport.

"Sajnos nem engedtek el. A programunk is úgy alakul, hogy a törökországi összetartás ne passzoljon bele. A hétvégén költözünk át Dubajból Spanyolországba, sorra játsszuk az edzőmeccseket, Dan Petrescu edző nem szívesen mondott volna le rólam egy hétre. Ráadásul a sok utazás alaposan megviselt volna, így néhány napi munkám biztosan kárba veszett volna" - mesélte Dzsudzsák Balázs, a Dinamo Moszkva légiósa. A Nemzeti Sport úgy tudja, hogy az orosz klubnál nem is értették, hogy miért akar a magyar válogatott a tél közepén közösen készülni.

"Nagyon szeretnék elutazni a válogatottal Törökországba. Remek alkalom lenne arra, hogy megismerkedjünk Pintér Attilával, többször is beszéltem már róla a klubom vezetőivel. A helyzet egyelőre az, hogy hallani sem akarnak az elengedésemről, hiába az ötmeccses eltiltásom" – mondta Németh Krisztián, a holland Roda csatára, akit azért tiltottak el, mert az AZ elleni kupameccsen nekiment a játékvezetőnek.

Bogdán Ádám viszont alighanem ott lehet Törökországban, a sportnapilap angol újságíró kollégáktól úgy tudja, a huszonhat éves kapus zöld utat kapott a Boltontól.