Vágólapra másolva!
A Le Parisien című francia újság úgy tudja, Zlatan Ibrahimovic, a PSG svéd csatárja azt fontolgatja, hogy nyáron elhagyja a csapatot.

Ibrahimovic két feltételhez köti az újság szerint a maradását, egyrészt azt szeretné, hogy a vezetőség hosszabbítsa meg Carlo Ancelotti szerződését, másrészt pedig örülne, ha a nyáron megerősítenék a csapatot.

A svéd sztár szerződése 2015-ig érvényes a párizsiaknál, de ügynökével, Mino Raiolával már számba vették a különböző eshetőségeket. Raiola azt mondta, Ibrahimovic alapesetben maradna a PSG-nél, de nem kizárt egy átigazolás sem, amennyiben nem úgy alakulnak a dolgok a klubok, ahogy ő szeretné. "Biztosak szeretnénk lenni benne, hogy a tulajdonosok továbbra is hajlandóak áldozni a klubra, hogy még erősebb legyen a csapat" - hangzott Raila ultimátumszerű üzenete.

Forrás: AFP/Lluis Gene

A francia góllövővista éllovasa Anglia vagy Olaszország felé vehetné az irányt, a Premier League-ben még sosem játszott, Olaszországban viszont jól ismerik, hiszen a Juventusban, az Interben és a Milanban is megfordult. Nagy kérdés, hogy Ancelotti marad-e a PSG-nél, mert bár az olasz edző többször is kifejtette, hogy szívesen folytatná a munkát, korábban az is felmerült, hogy ő lehet a Real Madridtól szinte biztosan távozó José Mourinho utódja.