Vágólapra másolva!
Ottmar Hitzfeld szerint a Schalke magyar csatára ugyanúgy nem tudja pótolni Klaas-Jan Huntelaart, mint ahogy a Dortmundnál Julian Schieber sem tudná helyettesíteni Robert Lewandowskit.

A Schalke és a Basel ki-ki meccset játszik szerda este, az utolsó fordulót a svájci csapat várja kedvezőbb helyzetből, mert egy ponttal többet gyűjtött, mint a gelsenkircheniek.

Ottmar Hitzfeld, a svájci válogatott szövetségi kapitánya a Derwesten.de oldalnak nyilatkozott az esélyekről, és dicsérte a Baselt, amely a mostani csoportkörben a Chelsea-t oda-vissza megverte, igaz, a Schalkétól kikapott hazai pályán.

Hitzfeld szerint a Schalke némi szerencsével nyerte meg a svájci összecsapást, és úgy látja, a csapat legnagyobb hibája ebben a szezonban, hogy nem tud egyenletes színvonalon teljesíteni. "Érezni a bizonytalanságot a Schalkén, de ebben a csapatot sújtó sérüléshullám is közrejátszhat. Kidőlt például Klaas-Jan Huntelaar, aki a csapat legjobb játékosa. Az őt helyettesítő Szalai Ádám is jó játékos, de nem annyira, mint a holland. Ha a Dortmundban megsérülne Robert Lewandowski, őt sem tudná pótolni Julian Schieber" - mondta Hitzfeld.