Vágólapra másolva!
Még nem az FTC edzője, de állítólag már a segítőt keresi maga mellé Thomas Doll, a korábbi német válogatott számít ugyanis a kiszemeltnek a Ricardo Moniz menesztésével megüresedett kispadra. 

A korábban a Hamburgnál és a Dortmundnál is dolgozó Doll olyan segítőt keres, aki fiatal és van Bundesliga-tapasztalata, így került a képbe Lőw Zsolt, aki jelenleg Salzburgban edzősködik, de játékosként megfordult a Cottbusszal és a Hoffenheimmel is a német élvonalban.

"Nem tudom, honnan jött az ötlet Dollnak, hogy közvetítő útján ugyan, de megkeressen engem. Vélhetően olyan fiatal magyar edzőben gondolkodott, akinek van Bundesliga-múltja, így német nyelvismerete. Esetemben azonban több dolog is hibádzott. Mindenekelőtt a tizennégy éves újpesti múltam, ami aligha vált ki nagy eufóriát a Fradi-szurkolókból és a közvéleményből. Őket ezzel alighanem már a kezdeteknél megbántanám, míg az újpesti barátaimat ugyanezzel magamra haragítanám. Ez volt az egyik érvem, a másik pedig a mostani állásom" - nyilatkozta Lőw a Nemzeti Sport Online-nak. A korábbi huszonötszörös válogatott maga helyett Dragóner Attilát, Lisztes Krisztiánt és Vincze Ottót ajánlotta be.

Az NSO úgy tudja, Doll számára szimpatikusak a Ferencvárosnál felvázolt célok, és ha a feleknek minden részletben sikerül egyezségre jutniuk, akkor legkésőbb a jövő héten megállapodás születhet az edző és az FTC között.