Vágólapra másolva!
Zlatan Ibrahimovic úgy véli, hogy ha a PSG leigazolná a Barcelonától Lionel Messit, akkor a franciák egy szintel feljebb lépnének, és meglenne az esélyük Európa csúcsára érni.

A francia sajtóban megjelent hírek szerint a PSG azt tervezi, hogy rekordösszegért leigazolja a Barcelona argentin játékmesterét. A párizsiak svéd szupersztárja, Zlatan Ibrahimovic már játszott Messivel a Barcelonában, ám akkor nem sikerült együtt felejthetetlent produkálniuk. Most viszont Ibrahimovic úgy látja, hogy a négyszeres aranylabdás érkezése a lehető legjobb hír lenne a párizsiak számára.

"Ha eladósorba kerül, akkor nem csak a PSG, hanem az egész világ le akarja majd igazolni Messit" - mondta a svéd csatár egy dohai edzőtáborban, amikor Messi esetleges érkezéséről kérdezték. "Nem tudom, mi a pontos helyzet, szerintem Messi boldog Barcelonában. A hírt a sajtó kreálta, de az igazat csak ő tudja. A PSG szeretne minél nagyobbat álmodni, de ha leigazoljuk Messit, akkor nem csak nagyobbat álmodunk, hanem nagyobbá is válunk."

Az előző BL-szezonban a PSG éppen a Barcával nézett farkasszemet a negyeddöntőben, Messiék mindössze idegenben lőtt több góllal tudtak továbbjutni. A párizsiak címvédőként vezetik a francia bajnokságot, ám Ibrahimovic szeretne még egy lépéssel feljebb kerülni. "Soha nem vagyok elégedett, mindig nyerni akarok. Jól és gyorsan fejlődtünk, a PSG hamar a jó irányba fordult. Nagyon jó futballt játszunk, nálunk van a labda, sok helyzetet kialakítunk. A csapat kollektív minősége nagyon magas szintű, és mentálisan is sokat fejlődtünk. Minden a jó úton halad, aminek nagyon örülök."

Dohában a PSG csütörtökön a Real Madriddal meccsel. "Sajnos ez csak egy barátságos találkozó lesz, de mi úgy állunk majd hozzá, mintha tétmeccs lenne. Önbizalmat adna, ha nyernénk."