Vágólapra másolva!
Az NB III-as Felsőtárkányt irányító Détári Lajos kihagyta csapata szombati bajnokiját.

Ezt a lövőcselt bekajáltuk, Détári kihagyta könyve bemutatóját

A Felsőtárkány az utolsó körben az őszi bajnok Kazincbarcika otthonában kapott ki 1-0-ra edzője nélkül.

Détári Lajos a Nemzeti Sportnak megindokolta döntését. „Van két-három dolog, ami nem tetszik, és amit mindenképpen meg kell beszélnem a tulajdonossal. Le kell ülnünk, meg kell beszélnünk ezeket, és részemről nem lenne sportszerű a klubbal szemben, ha ezekről most a nyilvánosság előtt beszélnék.”

A Rangado.hu úgy értesült, a vezetőség nem hosszabbít az őszi szezon után Détárival. Ezzel szemben a tréner azt mondta, hajlandó lenne maradni. „Az elmúlt hetekben nagyon jó kapcsolatot alakítottam ki a játékosokkal, nem lenne ellenemre, ha folytatódna a közös munka" - nyilatkozta a sportnapilapnak a korábbi 62-szeres válogatott középpályás.

Détári november elején nevezték ki Felsőtárkányban, első meccsén csapata 4-2-re nyerte a vendég Hatvan elleni megyei rangadót. Megbízása az utolsó öt őszi bajnokira szólt, úgy volt hogy a téli szünetben leülnek tárgyalni a folytatásról.

A Hatvan elleni győzelem után a Felsőtárkány a Cigánd, a REAC és a Kazincbarcika ellen is kikapott, csak az Egert tudta megverni.