Vágólapra másolva!
A brazil labdarúgó-válogatott vasárnap fantasztikus játékkal 5-0-ra legyőzte Hondurast, és Luiz Felipe Scolari nagyon elégedett volt a látottakkal. A 2002-ben egyszer már vb-első kapitány azt állítja, semmilyen nyomást nem érez a jövő évi világbajnoksággal kapcsolatban, és száz százalékig biztos benne, hogy csapata ezúttal is aranyérmet szerez.

"A válogatottal szemben magasak az elvárások, de semmilyen nyomást nem érzek, hogy elsőknek kell lennünk. Talán éppen azért, mert biztosan világbajnokok leszünk" - nyilatkozta. "Ha nem hinnék ebben, akkor nem itt lennék, hanem otthon ücsörögnék. Azért vállaltam el ezt a munkát, mert biztos vagyok a sikerben."

A mérkőzésen Bernard, Dante, Maicon, Willian és Hulk is eredményes volt, de a kapitány úgy érzi, a végeredmény nem a valós helyzetet mutatja.

"Nem hiszem, hogy ekkora különbség volt a két csapat között, a két- vagy háromgólos győzelem reálisabb lett volna. Egyszerűen minden összejött, és maximálisan kihasználtuk a lehetőségeinket" - mondta Scolari.