Vágólapra másolva!
A Ligakupa 6. játéknapján a Videoton 3-0-ra legyőzte a Dunaújvárost idegenben, a fehérvári csapatba csereként beállt Orbán Viktor fia is, Orbán Gáspár.

A Tujvel - Mamadu, Juhász, Gyepes, Stopira - Hudák, Caneira, Gyurcsó, Zsótér - Oliveira, Lupeta kezdővel felálló Videoton Lupeta mesterhármasával győzött, a fehérváriak ezzel továbbjutottak a Ligakupa csoportköréből.

José Gomes vezetőedző hármat cserélt: Juhászt Vinicius (68.), Gyurcsót Arturo Alvarez (74.), Caneirát pedig Orbán Gáspár váltotta.

Orbán Viktor miniszterelnök fia most mutatkozott be a Videoton nagycsapatában tétmeccsen, és Gomes nyilatkozata alapján nem játszott rosszul.

"Nagyon jól szálltak be a meccsbe a fiatalok, tudták hozni azt a játékminőséget, amit az első csapat tagjai" - idézte a Vidi.hu José Gomest. "Ez azt mutatja, hogy remek szakmai munka folyik NB III-as csapatunknál, ahol ők nap mint nap készülnek. Abból a szempontból segítette a mérkőzés a Diósgyőr elleni bajnokira való felkészülést, hogy azokat a játékosokat is meg tudtuk nézni éles helyzetben, akik sérülés után tértek vissza."

A tréner kifejezetten örül annak, hogy a csapat nem kapott gólt. "Ez a védelmet dicséri. Egy edző mindig jobbat és jobbat szeretne látni a csapatától, ám teljes egészében nézve a mai összecsapást, elégedett vagyok a csapat teljesítményével."

Facebook-oldalunkon egy nagyon jó képet is láthat Orbán Gáspárról!