Vágólapra másolva!
Szombaton újra kinyitják a Bozsik Stadionban a Kispest-szektort, így a Budapest Honvéd ultrái a DVSC elleni bajnokin ismét szokott helyükről bíztathatják csapatukat.

Háború van Kispesten

Ezért harcoltak a magyar ősök

A klub kedden közleményben jelezte, a döntésben nagy szerepet játszott, hogy az együttes szurkolói kiváló hangulatot teremtettek az MTK elleni idegenbeli találkozón, ráadásul végig sportszerűen drukkoltak.

Az egyesület képviselői hozzáteszik: "a kanyar újra megnyitása gesztus értékű", és bíznak benne, hogy ezzel senki nem él vissza.

A kispesti vezetők még szeptember elején döntöttek úgy, hogy a sorozatos incidensek miatt bezárják a Kispest-szektort. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) még az Európa Liga selejtezőjében tapasztalt rendbontások miatt 50 ezer euróra és két zárt kapus mérkőzésre büntette a klubot.

A kispesti ultrák a bezárásra válaszként szeptember közepén bejelentették, a jövőben csak idegenben biztatják a csapatukat. "Hemingway! Már neked sincs helyed a Bozsikban" - ezzel a felirattal üzentek az amerikai tulajdonosnak, George F. Hemingwaynek.