Vágólapra másolva!
A fociválogatott kapusa lassabban gyógyul a vártnál, a csatárának a füle után a kezét műtik.

Komplikációk léptek fel Bogdán Ádám rehabilitációjában, így az angol másodosztályú Bolton magyar válogatott kapusa ebben az évben már biztosan nem lép pályára.

Bogdán október közepén szenvedett részleges térdszalagszakadást, az orvosok akkor hat-tíz hetes kihagyást jósoltak neki. Dougie Freedman vezetőedző azonban a Theboltonnews.com honlapon elmondta, hogy a vártnál lassabban gyógyul, így legalább 12-13 hetet kell pihennie. A Bolton 15 forduló után a 17. helyen áll a 24 csapatos Championshipben.

Szalai Ádámra, a válogatott támadójára rutinműtét vár: a hosszú ideje húzódó kézsérülésével fekszik kés alá kedden, a beavatkozást Michael Raschke professzor végzi majd.

A Schalke 25 éves csatára várhatóan már a jövő heti Bundesliga-fordulóban visszatérhet. Szalai az augusztusi, PAOK elleni Bajnokok Ligája-selejtezős párharc óta sérülten játszott, akkor a visszavágón két góllal segítette csapatát a győzelemhez és a csoportkörbe jutáshoz.

Egy hete a fülén végeztek kisebb műtétet, miután a Hertha elleni bajnokin - melyen gólt is szerzett - egy ütéstől megsérült a testrész.