Vágólapra másolva!
A spanyol Marca címlapján José Vicente Hernáez a Real Madridot irányító Carlo Ancelotti azonnali kirúgását javasolja a klubnak.

Az újságíró leszögezi, a Real szombati 3-2-es győzelme a Rayo Vallecano ellen pusztán a szerencsének köszönhető, és annak, hogy félórával a vége előtt a katalán bíró nem küldte le a piros lapot érdemlő Carvajalt.

A Real már 3-0-ra is vezetett a kiscsapat otthonában, ám az ellenfél két büntetővel visszajött a meccsbe, és izgalmassá tette a hajrát.

"Nem várnék tovább azzal, hogy megköszönjem Ancelotti eddigi munkáját" - áll a cikkben. "Abszurd és kínos volt látni az egymással civakodó Real-védőket az utolsó percekben. Ezek a képek teljes zűrzavar állapotát tükrözték."

A cikkíró párhuzamot von a Realt 2009-2010-ben irányító Manuel Pellegrini munkájával. "Ő is egész évben azt ígérgette, hogy a csapat jobban fog játszani, aztán egyedül csak az Alcorcón elleni kupabúcsú, és a BL-ből való korai kiesés sikerült neki. A mostani is ugyanez a régi duma. A Real Madrid úgy néz ki, mintha iskolások gyülekezete lenne."

Carlo Ancelotti idén nyáron vette át a Realt José Mourinhótól, csapata a bajnokságban eddig nyolc pontot veszítve harmadik, a BL-ben három kör után hibátlanul vezeti a B csoportot.