Vágólapra másolva!
Bár Carlo Ancelotti nem árulta el, hogy milyen kezdőcsapatot küld pályára a Barcelona elleni rangadón, a spanyol lapok szerint Gareth Bale ott lesz a pályán.

A Tottenhamtől 91 millió euróért megszerzett walesi másodszor lehet kezdő, mióta a Realhoz igazolt, aminek az az oka, hogy sérüléssel bajlódott.

Most azonban már jó állapotban van, és ha hinni lehet a spanyol újságoknak, akkor balszélsőként kezdeni fog. A bal szél általában Ronaldo helye, de ezek szerint Ancelotti kipróbálja azt a felállást, amit a beharangozóban is felvetettünk, és a portugált feltoltja csatárnak, ahogy az már José Mourinho idejében is előfordult. a Juventus ellen kifütyült Benzema pedig ez esetben csak a padon kezdene.

A Barcához közeli Mundo Deportivo azt jósolja, hogy a katalánoknál is egy középpályás lesz a támadósor közepén, mégpedig Fabregas, akit balról Neymar, jobbról Messi támogathat majd.

A várható kezdőcsapatok:
Barcelona: Víctor Valdés - Daniel Alves, Piqué, Mascherano, Adriano - Xavi, Busquets, Iniesta - Messi, Fabregas, Neymar.
Real Madrid: Diego López - Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Marcelo - Illaramendi, Khedira, Modric - Di María, Cristiano Ronaldo, Bale.