Vágólapra másolva!
Véber György, a Mezőkövesd edzője nem dicsérte játékosait a Kaposvár elleni 3-1-es hazai vereség után.

A korábbi hét fordulóban mindössze egy pontot összekaparó Kaposvár alaposan meglepete a Mezőkövesdet, a 2. és 4. percben is betalált, és ezzel gyakorlatilag el is döntötte a meccset.

"Engem sokkoltak. Pedig már a huszadik másodpercben üvöltöztem, hogy mit képzelnek magukról a védőink, akik mint őrgrófok, sétálgattak a pályán. Vérlázító volt. Egész héten arra készültünk, hogy alázattal futballozzunk, mert ugyan rosszul játszottunk Kispesten, de egymásért küzdve nyertünk. Sajnos ilyen karakterekből áll a mai magyar futball. Néhány mérkőzésen tudunk csak futballozni" - idézte Véber meccs utáni nyilatkozatát a Nemzeti Sport.

A korábbi újpesti kedvenc azt is elmondta, a régi, Véber-féle dühkitöréseknek vége, a szünetben nem üvöltözött, hanem nyugodt maradt. "Nem akarok negyvenöt évesen ebbe belehalni. Higgadtan próbáltam elmondani, hogy drámaian gyenge, amit eddig előadtunk. Nem tudom az okát, hogy miért ilyen rapszodikus a csapat. De más kollégák nevében is beszélhetek. A magyar futball ilyen. A mi futballistáink így nőttek fel, hiányzik belőlük az, ami régen megvolt. Hétről hétre élünk."

A Mezőkövesd nyolc kör után kilenc pontjával a tizedik, a Kaposvár megnégyszerezte ugyan pontjai számát, de így is maradt utolsó.