Vágólapra másolva!
Az infarktusa után mélyaltatásban tartott Akeem Adamsnek donorra lesz szüksége a menedzsere információi szerint. A ferencvárosi védő megsegítésére eddig közel háromszázan adtak vért, a trinidadi focista az újpesti szurkolóktól is kapott üzenetet.

A Fradi által nyáron leigazolt Adams ügynöke, Dion Sosa azt nyilatkozta egy trinidadi lapnak, hogy a focistának donorra van szüksége: "Azt mondták, Akeem szíve túl gyenge a túléléshez."

Adamset szerdai infarktusa után háromszor is megműtötték, jelenleg műszív tartja életben.

A Nemzeti Sport azt írja, a klub felhívására közel háromszázan keresték fel az országos vérellátó központokat, és adtak vért a védő megsegítésére.

A lap egy "Hajrá Lilák!" aláírással ellátott levelet is idéz, melyben az újpestiek félretéve a múlt héten 3-1-re elveszített derbit a támogatásukat jelzik. "Ez most egy másik meccs, sokkal fontosabb" - áll a levélben. "A tét nem holmi három pont vagy a győzelem a derbin. Ez a derbik derbije. Itt az életed a tét! Kemény meccs, mely minden eddiginél nagyobb küzdelmet kíván tőled. De mi hisszük, hogy győzni fogsz! Veled vagyunk Akeem! Harcolj! Aztán találkozunk tavasszal a Szuszában!"