Vágólapra másolva!
Meglepő kijelentést tett José Mourinho a Galatasaray-Real Madrid BL-meccs előtt: a Chelsea edzője az egykoron ellenségének számító Iker Casillast védetné az általa a csapatba épített Diego Lopez helyett.

Mourinho óriási viharokat kavart fél éve, mikor a Real edzőjeként kitette Casillast a kezdőből, és helyette Diego Lopezt állította a kapuba.

A legtöbb drukker arra számított, hogy Mourinho távozásával helyreáll a rend, de az utód, Carlo Ancelotti is Lopeznek adott bizalmat.

Ehhez képest Mourinho most arról beszélt, hogy azt szeretné, ha a Real Casillasszal harcolná ki a Decimát, azaz az áhított tizedik BEK/BL-győzelmet.

"Szakmai döntést hoztam, mikor Casillast a padon hagytam, most pedig Ancelotti döntött így" - mondta a portugál edző a Marcának.

"Diego Lopez jól védett a Villarreal ellen, ám remélem, Casillas áll majd a kapuba kedden Törökországban, és remélem, jól véd majd és a Real nyerni fog."

A nyári távozása ellenére Mourinho még mindig nagyra tartja a Realt, szurkol a győzelmeiért és a legjobbat kívánja a csapatnak, "hacsak nem a Chelsea-vel játszik."