Vágólapra másolva!

Előrelépés a Fradi a Realból igazolt védőnek

Kedden délután megérkezett Budapestre a Ferencváros új igazolása, a spanyol David Mateos, aki nem elégszik meg a harmadik hellyel a bajnokságban.

"Nagyon jók az első benyomásaim, Orosz Pál vezérigazgató és Ricardo Moniz edző megmutatta a népligeti edzőkomplexumot, remek dolgokat láttam" - kezdte a Fradi.hu-nak a Real Madridtól szerződtetett védő.

"Mielőtt eldöntöttem volna, hogy elfogadom a Fradi ajánlatát, alaposan feltérképeztem a klubot. Megkérdeztem a barátaimat, családtagjaimat, hogy mit gondolnak a dologról. Mindenki azt mondta, hogy ez egy nagyon fontos előrelépés lesz az életemben. Akivel beszéltem, biztatott, hogy fogadjam el a Fradi ajánlatát. Mindenki tisztában van azzal nálunk, hogy az FTC a legsikeresebb és legismertebb magyar klub."

Mateos hozzátette: azért jött a Fradiba, hogy bajnok legyen. "Minden fronton győzni akarok. Tudom, hogy jelenleg a harmadik helyen áll a csapat, hiszek abban, hogy leszünk mi még ennél jobb pozícióban is a tabellán. Hallottam a szurkolókról is, és nagyon tetszik a fanatizmusuk. Jó tudni, hogy ennyien vannak mögöttünk. Alig várom, hogy találkozhassak a drukkerekkel."

Mateos első napja a Fradinál: