Vágólapra másolva!
Hat forduló alatt másodszor kapott ki a Crvena zvezda labdarúgócsapata a szerb bajnokságban. A vasárnapi, Vozdovac elleni idegenbeli vereség után a vendégszurkolók előbb leköpték a játékosokat, majd felszólították a csapatot, miután nem méltóak a piros-fehér szín viselésére, dobják ki a mezüket. A labdarúgók szót is fogadtak.

A Partizan vezérszurkolója lefokozta a csapatkapitányt

Hogy Szerbiában a szurkolók milyen erővel bírnak, arról a Crvena zvezda futballcsapatának játékosai mesélhetnének. A Magyar Szó beszámolója szerint a hétvégi Vozdovac elleni idegenben 1-0-ra elveszített bajnokin miután a hazaiak megszerezték a vezetést, drukkerek azt skandálták: "Meddig szégyenítetek még bennünket?"

A lefújás után a vendégdrukkerek leköpdösték és megdobálták egykori kedvenceiket, majd felszólították őket, hogy nem méltók a piros-fehér színek viselésére, ezért azonnal vessék le a mezeket, s dobják a nézők közé. A játékosok félmeztelenre vetkőzve hagyták el a pályát, csupán két kivétel akadt: Milos Ninkovic, illetve kiválóan védő kapus Boban Bajkovic.

A lap úgy tudja, Slavisa Stojanovic nem marad az edzői poszton, utódja Milovan Rajevac vagy Vladimir Petrovic Pizon lehet.

Egy hónapja a bolgár Ludogorec elleni Bajnokok Ligája-vereség a Partizan egyik vezérszurkolója bemászott a pályára, és ellentmondást nem tűrően elvette Marko Scepovictól a csapatkapitányi karszalagot.