Vágólapra másolva!
Véber György, a Mezőkövesd edzője a Pápa elleni NB I-es bajnoki szünetében alaposan lehordta egyik játékosát, aki ezek után jelezte, hogy meghúzódott, és cserét kért.

A magyar bajnokságban minden megtörténhet: a Mezőkövesd múlt héten 6-2-re győzött Kecskeméten, most azonban hazai pályán 2-0-ra kikapott attól a Pápától, amely tavasszal az utolsó fordulóban biztosította csak be a bennmaradását, idén azonban négy forduló utáni vezeti a tabellát.

A Pápa már a 4. percben vezetett Griffiths góljával, majd a légiós a 31. percben megduplázta az előnyt, és hogy nem ment minden rendben a Mezőkövesdnél, azt jelzi, hogy Véber György kettőt cserélt a szünetben.

Az egyik, aki nem folytatta Bognár István volt, a korábbi válogatott középpályás, Bognár György fia, aki múlt héten Kecskeméten ragyogóan játszott, gólt is szerzett, és minden akcióban szerepet vállalt.

"Nagyon nekimentem, erre a játékos jelezte, hogy húzódása van, így nem volt más választásom, csak a csere" - nyilakozta Véber a Nemzeti Sportnak a cseréről. Az újonc négy kör alatt három pontot szerzett, amivel a tizedik helyen áll.