Vágólapra másolva!
Karim Benzema korai góljával nyert a Real Madrid Granadán. Iker Casillas ezúttal sem védett, de Diego Lópeznek sem nagyon volt mit.

Primera División, 2. forduló:
Granada-Real Madrid 0-1
gól: Benzema (10.)

Granadában lépett pályára a második fordulóban a Real Madrid, és ahogy az első körben, Carlo Ancelotti ezúttal is Diego Lópezt állította a gólvonalra, Iker Casillas tehát ismeretlen okból továbbra sem első számú kapus. Ismeretlen okból, elvégre Ancelotti is csak annyit mondott az ügyről, hogy örül, mert két ilyen nagyszerű kapusa van.

A Real drukkerei mindazonáltal Casillas visszatérésének örülnének, bár Granadában a meccs jó részében egy villanypózna is állhatott volna a kapuban: a Real uralta a játékot, járatta a labdát, Benzema korai gólja után meg pláne nem kapkodott.

Fordulás után sem változott a kép, a hazaiak többször is büntetőt reklamáltak (egyszer jogtalanul, egyszer határesetnél), a vendégek pedig nem jeleskedtek a befejezéseknél, jellemző, hogy Ronaldo egyszer a saját lábát rúgta ki egy lapos beadás után. A Real-drukkereket legalább az vigasztalhatja, hogy csapatuk az első két fordulóban hozta a kötelezőt.

Az állás:
1. Barcelona 2 meccs, 6 pont (8-0)
2. Atlético Madrid 2, 6 (8-1)
3. Athletic Bilbao 2, 6 (4-1)
4. Villarreal 2, 6 (5-3)
5. Real Madrid 2, 6 (3-1)