Vágólapra másolva!
Gera Zoltán nagyon boldog amiatt, hogy szerdán újabb egyéves szerződést kötött az angol élvonalban szereplő West Bromwich Albion labdarúgócsapatával.

A 34 éves válogatott játékos a klub szurkolói oldalának (www.westbromwichalbion-mad.co.uk) elmondta: nagy lehetőség számára, hogy ismét szerepelhet a gárdában, noha az előző idény második fele, a januári súlyos térdsérülése miatt számára frusztráló volt.

"Maradni akartam itt, mert a sérülésem alatt mindenki támogatott, és még azután is idetartozónak tekintettek, hogy a szerződésem az idény végén lejárt" - nyilatkozta Gera a honlapnak.

A középpályás hozzátette: az elmúlt időszakban az orvosok fantasztikus munkát végeztek vele, de a most következő szezonban nem akarja őket látni.

A magyar válogatott csapatkapitányának június 30-án járt le a szerződése a klubnál, ám azóta is a csapattal készült. Gera még január elején, a Queens Park Rangers elleni - 1-1-re végződött - FA-kupa-mérkőzésen szenvedett keresztszalag-szakadást, azóta nem tudott pályára lépni.