Vágólapra másolva!
Egervári Sándor szövetségi kapitány nem számíthat Juhász Rolandra a soron következő két, románok és észtek elleni világbajnoki selejtezőn, a Videoton középső védője ugyanis jobb térdében oldalszalag-szakadást szenvedett.

"Sajnos megsérült a belső térdszalagom. Remélem, hogy nem komoly, de a fájdalom alapján annak tűnik " - nyilatkozta a győri 1-1-es bajnokit követően Juhász a Sport Tv-nek. A hétfői vizsgálat után dr. Kovács Tibor csapatorvos azt nyilatkozta, a játékos jobb térdben oldalszalag-szakadást szenvedett.

"Juhásznak néhány hétig térdrögzítőt kell viselnie, majd ezt követően kezdheti el a rehabilitációt. Mivel nagyon friss sérülésről van szó, ezért nehéz megmondani, pontosan mikor térhet vissza, a jelenlegi állapota szerint jó néhány hetet biztos, hogy ki kell hagynia. A válogatott felé is jeleztük, hogy sajnos nem számíthatnak rá a következő hetekben" - nyilatkozta az orvos.

"Nagyon csalódott vagyok, hiszen végre kezdtem ismét jó formába lendülni, a válogatottba is visszakerültem, ahol több fontos meccs is vár ránk a következő hónapokban. Egy sérülés sosem jön jókor, de most talán a lehető legrosszabbkor sérültem meg. Mindenesetre próbálok optimista lenni. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy műteni nem kell a sérült lábamat" - nyilatkozta Juhász a Vidi.hu-nak.

A magyar válogatott szeptember 6-án, Románia ellen lép pályára Bukarestben, majd négy nappal később itthon Észtországot fogadja.