Vágólapra másolva!
A Lombard Pápa egy hajrában szerzett góllal legyőzte a házigazda, és több mint 50 percen át emberhátrányban futballozó Budapest Honvédot a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójának második vasárnapi mérkőzésén.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Budapest Honvéd FC - Lombard Pápa Termál FC 0-1 (0-0)
Bozsik Stadion, 1000 néző, v: Fábián
Honvéd: Kemenes - King, Lovric, Alcibiade, Baráth - Zivanovic, Diarra, Hidi (Prosser, 78.), Vécsei - Vernes (Nagy G., 60.), Holender (Testardi, 56.)
Pápa: Szűcs - Nagy S. (Eszlátyi, 76.), Struhar, Supic, Rodenbücher, Présinger - Quintero, Szabó O. (Ivancsics, 55.), Tóth B. (Kenesei, 76.), Orosz - Griffiths
gól: Griffiths (88.)
kiállítva: Lovric (37.)
sárga lap: Diarra (28.), Lovric (32., 37.), illetve Griffiths (36.), Tóth B. (64.), Struhar (65.)

Az első félórában a hazaiak voltak kezdeményezőbbek, Szűcs Lajosnak többször is közbe kellett avatkoznia, míg a vendégek nem tudtak igazán veszélyes helyzetet kidolgozni Kemenes Szabolcs kapuja előtt.

A szünet előtt nem sokkal megfogyatkozott a Honvéd, mivel Lovric megkapta második sárga lapját is. A Pápa innentől igyekezett magához ragadni a kezdeményezést, de a fővárosiak egészen a hajráig jól védekeztek. Két perccel a vége előtt azonban nem tudták megakadályozni, hogy a Lombard próbálkozásai közül az egyik gólt eredményezzen, így a fővárosi együttes második vereségét szenvedte el a szezonban.