Vágólapra másolva!
A Pápa 2-0-ra győzött a Mezőkövesd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Mezőkövesd Zsóry - Lombard Pápa Termál FC 0-2 (0-2)
Mezőkövesd, 3000 néző, v.: Kassai
Mezőkövesd: Szántai - Lakatos (Olasz, a szünetben), Szalai, Hegedűs D., Gévay - Menougong, Dobos, Bognár I. (Petneházi, a szünetben), Farkas B., Melczer V. (Irhás, 69.) - Balajti
Pápa: Szűcs L. - Tóth G., Supic, Rodenbücher, Struhar - Quintero (Tóth B., 70.), Szabó O., Orosz M. (Eszlátyi , 76.), Maksimovic, Griffiths - Kenesei (Tajthy, 56.)
gólszerző: Griffiths (4., 31.)
sárga lap: Szalai (28.), illetve Tóth G. (89.)

Történetének első hazai élvonalbeli mérkőzésén - Csányi Sándor MLSZ-elnök jelenlétében - Mezőkövesden felavatták a két hónap alatt elkészült fedett lelátós villanyfényes pályát.

A mezőkövesdi stadion Forrás: MTI

Háromezer hazai drukker bánatára a 4. percben Griffiths a hálóba fejelt. Balajti egyenlíthetett volna, de Szűcs bravúrral védett. Félóra elteltével az elefántcsontparti Griffiths duplázott, így kétgólos előnnyel zárta az első félidőt a bajnokság idei meglepetéscsapatának számító pápai együttes.

Fordulás után a cserékkel kockáztatott Véber György, többet is támadott a matyóföldi csapat, de a helyzeteket nem tudták gólra váltani. A játék képe alapján a vendégek sikere megérdemelt. A Pápa továbbra is veretlen a szezonban.