Vágólapra másolva!
A Ferencváros 2-1-re győzött a címvédő Győr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójának szombat esti rangadóján, így a hazaiak továbbra is nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 3. forduló:
Győri ETO FC - Ferencváros 1-2 (0-0)
Győr, 7000 néző, v.: Andó-Szabó
Győri ETO FC: Stevanovic (Nagy G., 81.) - Svec, Lang, Lipták, Völgyi - Trajkovic, Mevoungou, Kamber - Varga R., Martínez (Andric, 54.), Burgos (Lázok, 61.)
Ferencváros: Jova - Hidvégi, Gyömbér, Besic, Adams - Cukic, Holman (Valpoort, 69.), Böde, Józsi, Jenner (Busai, 95.) - Tuijp (Diallo, 54.)
gól: Varga R. (47.), illetve Holman (58.), Jenner (88.)
sárga lap: Völgyi (43.), Lipták (70.), illetve Holman (39.)

Az első félidőben nagy küzdelmet és kevés helyzetet láthattak a nézők, a legnagyobb izgalmat az okozta, hogy a játékvezető a 37. percben kiállította a játéktéren belül reklamáló Ricardo Monizt, a Ferencváros vezetőedzőjét.

A szünet után az első negyedórában mindkét oldalon egy-egy gól született: a hazaiak Varga góljával szereztek vezetést, erre Holman reagált egy fordulásból, 16 méterről leadott lövéssel.

A hajrá előtt egy ütközést következtében elvesztette az eszméletét a győriek kapusa, Sasa Stevanovic, és mentővel szállították el. Ezt követően a Ferencváros nagy erőket mozgósított a győztes gól megszerzéséért, a hazaiak előbb a kapufa még megmentette a góltól, de a 88. percben Jenner remek távoli lövése mát utat talált a kapuba.

A tabellát a Paks vezeti 9 ponttal, második a Pápa hét ponttal. A Fradinak hat, a Győrnek két pontja van.

vasárnap:
DVSC-TEVA - Diósgyőri VTK 16.30
Videoton FC - PMFC-Matias 18.30
Újpest FC - Budapest Honvéd 20.30

Góllövőlista
6 - Simon A. (Paks)
3 - Nikolics (Videoton)
2 - Kabát (Újpest), Koller (Pécs), Kulcsár (Debrecen), Pölöskei (MTK), Radó (Haladás), Tischler (Puskás Akadémia)

A Győr vasárnap 16 órakor a BL-győztes Bayern Münchent fogadja felkészülési mérkőzésen.