Vágólapra másolva!
Tarsoly Csaba, a Győri ETO FC tulajdonosa nagyon kemény szavakkal illette csapatát, amely kettős vereséggel esett ki a Maccabi Tel-Aviv elleni BL-selejtezőben.

"Ez nem gyenge teljesítmény volt, hanem gyalázatos produkció. Nehéz rá jelzőket találni. Felháborító volt, amit láttam saját csapatomtól" - nyilatkozta a Nemzeti Sportnak adott interjúban Tarsoly Csaba, aki a klub elmúlt harminc évének legfontosabb meccseinek nevezte a Maccabi elleni párharcot.

A tulajdonos azt mondta, az ilyen megméretések miatt látott munkához annak idején, ezért áldozott pénzt és energiát a klubra, mégis azt látta, hogy játékosok hozzállása gyalázatos. "Ennek a produkciónak meglesz a következménye. Emellett nem mehetünk el szó nélkül. Nem szeretnék a dolgok elébe menni, majd a vezetőedző eldönti, ki, hol és hogyan folytatja a pályafutását" - ecsetelte a klubvezető, aki szerint ha a futballisták betartják Pintér Attila utasításait, akkor egészen másként alakul a párharc.

"Sokkal több ez, mint harag. Mérhetetlen csalódás, hogy néhány játékos egyszeűen nem volt képes felfogni, milyen klub mezét viseli, milyen célokért küzd és mit várnak el tőle. A mai világban, a gazdasági válság közepette ilyen hozzáállással feladatot ellátni több mint merészség. Azt kijelenthetem, amíg én vagyok itt a tulajdonos, amíg én irányítom az ETO-t, ez a csapat még egyszer nem futballozik így, ilyen felfogásban."