Vágólapra másolva!
Megkezdte a felkészülést a következő idényre a Napoli, Novothny Somával a soraiban. A 19 éves magyar támadó jövője ugyanakkor még bizonytalan, Rafa Benítez, a csapat új edzője dönt majd róla.

A Napoli első csapatával vonul edzőtáborba Novothny Soma, akivel tavaly októberben ötéves szerződést kötött a délolasz klub. Ennek ellenére még bizonytalan a közeljövője.

"Egyelőre nem tudom, mi lesz velem a következő idényben, kölcsönadnak-e vagy maradok" - mondta a Nemzeti Sportnak a támadó. "Több csapat is megkereste a Napolit a nyáron, hogy szerződtetne egy évre, de június végén szóltak nekem, hogy egyelőre ne nézelődjek, mert Rafael Benítez is kíváncsi rám."

A Novothny-kérdésre az edzőtábor befejezésekor kaphatunk választ, a játékos úgy érzi, az is jó, ha kell a Napolinak, de az is, ha olyan helyre kerül kölcsönbe, ahol rendszeresen játszhat.

Az egykori veszprémi focista a Napoli ifiben szerepelt, a kupadöntőn, 32 ezer néző előtt gólt is lőtt a Juventusnak.

Novothny a napilapnak egy autós kalandjáról is mesélt. Egy defekt után szerelőhöz ment, ahol felismerték, és elmondták neki: a legnagyobb kedvenc, Edinson Cavani összes poszterét leszedték már a falról, mert a csatár szinte biztosan elhagyja a klubot nyáron.