Vágólapra másolva!
Gúnyos üzenetet írt a Twitterre John W. Henry, a Liverpool FC amerikai tulajdonosa, miután az Arsenal ajánlatot tett Luis Suárezre.

Suárez távozása hosszú ideje téma a klubnál, az Arsenal vinné is az uruguayi támadót, akiért 40 millió + 1 fontot ajánlott. Nem kis összeg, de John W. Henry, a Liverpool tulajdonosa csak megmosolyogta.

"Mit szívnak ezek ott az Emiratesben?" - tette fel a költői kérdést a Twitteren. A gúnyos megjegyzés nagy sikert aratott, fél órán belül 7500-an továbbították a mikroblogon.

Forrás: [origo]

Suárez tavaly augusztusban hosszabbított szerződést a Liverpoollal, a kivásárlási záradékban 40 millió font szerepel, minden, ennél nagyobb ajánlatot fontolóra kell vennie a Vörösöknek, valamint értesíteniük kell róla a játékost. Mindezek ellenére az Anfield Roadon elutasították a londoni ajánlatot - írja a Yahoo!Sport, megjegyezve: hivatalosan a Melbourne Victory elleni szerdai meccs után értesítik Suárezt az ajánlatról.

Korábban a Real Madrid 20 millió fontot ajánlott Suárezért, plusz a számításai szerint 35 milliót érő Gonzalo Higauínt. Ez az ajánlat már inkább összhangban a Liverpool igényeivel, amely 55 millióra taksálja a gólerős csatárt.