Vágólapra másolva!
A német és az olasz sajtó is biztosra vette, hogy Mario Gomez, a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München német válogatott csatára a Fiorentinában folytatja pályafutását, azonban a firenzei klub csütörtökön váratlanul bejelentette, nem tudja kifizetni a müncheniek által kért összeget.

Meglepő fordulat állt elő Mario Gomez átigazolása ügyében, a Bayern Münchennel hetek óta tárgyaló Fiorentina ugyanis csütörtökön bejelentette, jelenleg nincs abban a helyzetben, hogy kifizesse a németek által kért összeget.

"Gomez nagyon jó, de drága játékos, és mi most egy ilyen ügyletet nem engedhetünk meg magunknak" - nyilatkozta Daniele Prade, az olaszok sportigazgatója.

A Welt úgy tudja, Gomezért a Bayern 20 millió eurót szeretne kapni - ami még mindig töredéke annak a 35 milliós vételárnak, amennyiért 2009-ben a Stuttgarttól megszerezte -, de a Fiorentina mindössze 18 milliót áldozott volna rá.

Gomez így továbbra is a bajorokkal készül és elutazott a Garda-tónál lévő edzőtáborba is. Pep Guardiola edző úgy nyilatkozott róla, hogy nagyon profi módon és korrektül viselkedik, és jól végzi a edzésmunkát.